A férfiak álma beteljesült: a sörtől jobb lesz a szex

Ha nem egészen kielégítő a szexuális életetek, mutasd meg a pasidnak ezt a cikket! Örülni fog, mert kiderült, hogy a mértékletes sörfogyasztás jót tesz a szexnek. Íme, 5 érv a sör mellett.

Fontos azonban, hogy ha a sör előnyös és jótékony hatásait akarjátok kihasználni, mértékletesnek kell lenni. Ellenkező esetben a hatás a visszájára fordul és még egy jó nagy sörpocak is lehet a vége, ami viszont nem tesz jót a szexuális életeteknek.

1.   Növeli a libidót

A barna sör afrodiziákumként hat, serkenti a libidót. Segít az erekció fenntartásában, ugyanis a benne található vas részt vesz az oxigénszállításban, így a sör javítja a vérkeringést és tartósabbá teszi az erekciót. Egyes sörfőzdék már gyártanak olyan sört, amit direkt vágyfokozásra találtak ki. A zöld ötven árnyalata névre keresztelték ezt a különleges főzetet. Ötvenféle gyógynövényt használtak hozzá, köztük ginzenget és ginkgo bilobát is.

2.   Jó hatással van az állóképességre

Több kutatás is alátámasztja, hogy naponta egy korsó sör elfogyasztása némileg csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek esélyét, sőt a European Journal of Epidemiology kutatása szerint az állóképességre is pozitív hatással van. A kutatásban azt találták, hogy azok között a férfiak között, akik mérsékelt mennyiségben fogyasztottak sört, több mint 30%-nál csökkent a keringési problémák kialakulásának esélye. A sörivók tehát védettebbek a stroke, a szívroham ellen, mint más férfiak.

sor-szex2

3.   Megelőzheti a korai magömlést

A sör fitoösztrogéneket tartalmaz, amik kissé túlterhelik a szervezetet, ezzel lelassítják a folyamatokat, így az orgazmust is.

4.   Javít az általános egészségi állapoton

Fentebb említettem már a barna sört és annak vastartalmát. A vérkeringés serkentése nagyon jó hatással van az egészségre, energiát ad. A sörben vannak továbbá probiotikumok és B-vitamin is, amik az egész szervezetre nagyon pozitív hatással vannak, megerősítik azt. A férfiak erőtől duzzadónak érzik magukat és ez a szexuális teljesítményüket is fokozza. A sörben lévő antioxidánsok kihatnak a keringésre.

5.   Hosszabb ideig tarthat az aktus

Tény, hogy a férfiaknak kevesebb időre van szükségük ahhoz, hogy elérjék az orgazmust. A nők lassabban is izgulnak fel, szükségük van előjátékra ahhoz, hogy kellemes legyen számukra a behatolás. A hamar bekövetkező ejakuláció növeli a feszültséget a férfiakban, ami hátráltathatja a kiegyensúlyozott szexuális életet. A mérsékelt sörfogyasztás ezt a stresszt is oldja, ugyanakkor kissé késlelteti az orgazmust is.

Aknázzátok ki a sör legjobb tulajdonságait, válasszatok jó minőségű sört, és ne essetek túlzásba a fogyasztással. Ha a legjobbat akarjátok kihozni a dologból, próbáljátok ki a barna söröket.

 

Ligeti Anna