Orgazmus érintés nélkül – A tantrikus szexszel képes lehetsz rá

A szexben a fő cél a kölcsönös kielégülés. Olyan gyönyört okozni a másiknak, ami valódi földöntúli orgazmusban testesül meg. Hogy ez érintés nélkül lehetséges? A tantrikus szex olyan transzcendens dolog, ami az intimitást eddig nem ismert szintre emeli.

Amikor két ember feltétel nélkül szereti egymást, nincs is más célja, csak az, hogy a másik boldog legyen. Igaz ez a mindennapi életre és a szexualitásra is. A tantra abban segít, hogy a két szerelmes partner akár hosszú órákon át együtt élje meg a szexualitás magasságait.

A tantrikus szex lényege

A tantra egy jógatípus, ami magában foglalja a tantrikus szexet

Együttlétekkor általában a vágy olyan erős, hogy alig tudjuk irányítani. Van, hogy nem is sikerül, és csak egymásnak esünk. A tantrikus szex során minden vágy, szenvedély és energia lassan, fokozatosan szabadul fel. Itt nem elég csupán a testi vonzalom, kell egy egymásra hangolódás is, ami nélkül a tantraszx elképzelhetetlen. A vágy egyre fokozódik és együtt jut el a pár az orgazmusig, ami egy sokkal mélyebb és tartósabb gyönyör, mint amit eddig valaha tapasztaltak. Az eddig megszokott szexuális együttlétekhez képest ez sokkal lassúbb egyesülés, sőt, nem is feltétlenül kell hozzá érintés, hiszen a lelki síkok is összekapcsolódnak. A tantrában semmi sem tilos, ami az ember nyugalmát, majd örömét végül pedig extázisát szolgálja.

Teljes harmónia a szeretkezésben

A gyönyör és a nyugalom a két főszereplő a tantrában, ezért nem mindegy, hogy ki a partner. Neki is rá kell hangolódnia erre a másfajta szeretkezésre. A tantrikus szex folyamán a szenvedélyt végig életben kell tartani, sőt, növelni kell. Mivel az együttlét elhúzódik és igen nyugodt mederben folyik, a gyönyör érzése nem azonnali, de nem összehasonlítható eddigi tapasztalatokkal.

A tantrikus orgazmus abban különbözik az eddig tapasztalt szeretkezés gyönyöreitől, hogy lassan jön, ám az egész test minden porcikájában érezhető. Ez sokkal több puszta testiségnél, a lélek és a test harmóniája.

Érintés nélkül?

A tantrikus szex professzionális gyakorlóinak sokszor érintésre sincs szükségük ahhoz, hogy eljussanak a csúcsra. Légzőgyakorlatokkal, mély légzéssel is át lehet élni, vagy ennek segítségével a partnert lehet gyönyörhöz juttatni. Ahogy a lélegzet, úgy a suttogás, vagyis a másik lehelete is eljuttathat az orgazmusig.

A fenti videón láthatod, ahogy egy nő úgy jut el az orgazmusig, hogy a férfi szinte hozzá sem ér. Az egész teste beleremeg a percekig tartó gyönyörbe, egészen a feje búbjától a lábujjáig.

 

Komáromi Csenge