Loritan®- a magzatvízszivárgást kimutató tesztbetét!

Loritan®- a magzatvízszivárgást kimutató tesztbetét!A Loritan®, több mint kézzel fogható segítség a kismamák számára! A Loritan® szabadalmi védettséggel rendelkező, beépített tesztcsíkot tartalmazó magzatvízszivárgást jelző tesztbetét, de ezen túlmutatóan egy olyan honlap címe is, ahol a várandós anyukák szakemberektől, közérthető formában kaphatnak szinte minden kérdésükre, félelmükre, aggályukra megnyugtató választ.

A Loritan® magzatvízszivárgást kimutató tesztbetét
Loritan®- a magzatvízszivárgást kimutató tesztbetét!A várandós kismama által önállóan, bármikor, bárhol alkalmazható, biztosítva a folyamatos monitorozás lehetőségét, és akár a szakaszosan szivárgó magzatvíz felismerését is. Hüvelyi beavatkozás nélkül segíti a magzatvízszivárgás korai észlelését, ezzel biztosítja a magzat és az anya egészségének védelmét. Használata egyszerű és kényelmes, hiszen ugyanúgy kell alkalmazni, mint egy hagyományos tisztasági betétet, ám a beépített tesztcsíknak köszönhetően azonnal elszíneződik, ha magzatvízzel érintkezik. Így a kismama és az orvosa is azonnal pontos információval rendelkezik arról, hogy mi is történik az anyukával és a babával.

A Loritan honlap
Loritan®- a magzatvízszivárgást kimutató tesztbetét!Az élet legszebb ajándékát várni, egy új életet hordozni – igazi csoda! Ugyanakkor a mesébe illő boldogság mellett mégis ezernyi a kérdés, bizonytalanság, s olykor az aggódás. Ma pedig az internet világában egyértelmű, hogy a kismamák hol keresik legtöbbször a választ a kérdésikre, kételyeiket hol szeretnék alátámasztani, avagy éppen megcáfoltatni. Mindezt szem előtt tartva jött létre a www.loritan.hu honlap, ahol szakemberek válaszolják meg a kismamák kérdéseit. A weboldal törekvése, hogy az anyává válás titokzatos időszakában naprakész, teljes körű tájékoztatást nyújtson, úgy hogy közben mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fajsúlyú olvasmányokat. Ám egyik anyag sem nélkülözheti a következő két szempontot: a szakmaiságot és hitelességet!

Akik már találkoztak a Loritan®-nal
A modell műsorvezető Jaksity Kata babát hord a szíve alatt, és megismerkedett a Loritannal:
 „Megnyugtatónak tartom, hogy van valami, ami segít az anyukáknak, hogy időben tudják, ha szivárog a magzatvizük. Sajnos a legtöbb esetben valóban csak szivárog, és nem úgy folyik el, ahogy például a filmekben is ábrázolják, ezért egy nő nem biztos, hogy azonnal felismeri, mi történik vele. Ez pedig sok problémát és veszélyt jelenthet anyára és babájára. Ebben az esetben a kismama egyből a szakemberekhez fordulhat, akik segítenek, és így biztosan tudhatja, hogy nem történhet probléma. Sok gondtól, bajtól megóvhatja a várandós anyukákat, és természetesen a kisbabákat is. És mindemellett nagyon egyszerű a használata.”

Dr. Fricz Sándor szülész-nőgyógyász szakorvos véleménye: “Azt gondolom a Loritan® tesztbetétről, azzal, hogy a magzat a méhen belül elérhet oda, ahol majd biztonságban világra segítik, nagyban megnöveli az életben maradásának, egészséges felnőtté válásának az esélyét.”

A honlap alkotóinak meggyőződése, hogy már a kezdet kezdetén kialakítható a kicsivel, ott, a pocakban harmonikus, szeretetteljes kapcsolat, és bíznak benne, hogy a babára váró kismamák számára hozzájárulhatnak a várakozás nyugalmához.
Kellemes olvasást a weboldalon: www.loritan.hu!