A szex valóságos csoda 3. rész – Párok meséltek róla, ők hogyan szeretik

A szex egy csodálatos dolog. Boldogsághormonokat szabadít fel, örömöt érzünk tőle, és még fogyaszt is. Sokan sokféleképpen csinálják, mi pedig újabb párokat kérdeztünk meg arról, ők hogyan szeretik, mi a történetük.

Angéla és Gergely

„A mi kapcsolatunk nem indult szokványosan – meséli Alma. Gergely orvos, így ő sokszor éjszakázik is, én viszont tanárként szinte mindig délelőtt dolgozom. Amikor ő hazajön, én indulok dolgozni. Így a szex kicsit periférián volt nálunk. Éreztük, hogy ez így nem lesz jó, de egyikünk sem szerette volna feladni az életét, a hivatását. Ekkor úgy döntöttem, hogy kevesebb éjszakai műszakot vállalok, és inkább máshogy folytatom az orvosi hivatásom – teszi hozzá Gergely. Az esküvőnk tavaly volt. Mára már boldogan várjuk együtt az éjszakákat, amikor végre együtt lehetünk. Minden szuperül működik köztünk. Az a jó az egészben, hogy minden egyes együttlét újdonságot ad a kapcsolatunkhoz, ami mindkettőnket új energiákkal tölt fel.”

Hedvig és Nándi

„Komoly problémát okozott nálam a szexualitás – mondja Hedvig. Sajnos egy gyermekkori trauma miatt – amit még mindig cipelek – nem igazán tudtam nyitni a férfiak felé. Nándi nagyon sokat várt rám, és küzdött kettőnkért, de azt hiszem, mostanra révbe értünk.” „A szex csodálatos, és minden pillanat, amit várakozással töltöttem, megérte – mondja Nándi. Természetesen nagyon lassan haladtunk egymás felfedezésével, de ez számomra még izgalmasabbá tette az egészet. Eddig nagyon szexmániás voltam, és nagyon sokat számított a testiség, de Hedviggel egész más a helyzet. Szerelmes vagyok belé, és ez erőt ad akkor is, amikor visszautasítást kapok.”

Dorka és Regő

„Érdekes kapcsolat a miénk – kezdi Dorka. Szerettük egymást mindig is, de az esküvőnkig nem feküdtünk le egymással. Tudjuk, hogy ez ritkaság, de úgy voltunk vele, hogy ez egy olyan fontos dolog, amire érdemes várni.” „Bizony, az esküvőig nem történt meg, de ez így volt jól – mondja Regő. Mire elérkeztünk az első közös éjszakánkig, már pattanásig feszültek az idegeink – jó értelemben. Annyira vágytam Dorkára, hogy az elsőnél szinte azonnal elmentem. Nevettünk ezen, és boldogok voltunk, hogy együtt kísérletezhetünk. Tudjuk, hogy a másiknak mi a jó, melyik pózban élvezi a legjobban a szexet, és ez az egész utazás valami csodálatos. Nem tudom elképzelni, hogy valaha más nőre nézzek, egyelőre csak Dorka érdekel.”

Lívia és Arnold

„Arnold egyáltalán nem volt az esetem eleinte – kezdi Lívia. Folyamatosan nyomult, nem igazán bírtam ezt. De olyan kitartó volt, hogy elmentem vele randizni. Nem tudom, mi, de volt benne valami izgató, amit nem tudtam megmagyarázni.” „Tényleg nyomultam, ami így, visszagondolva elég gáz volt, de annyira akartam Lívit, hogy nem tudtam, mit csináljak – mondja Arnold. Csak rá tudtam gondolni. Amikor igent mondott a randira, tudtam, hogy sínen vagyok. A szex is olyan volt először, mint az első randi. Tökéletes.” „Még soha életemben nem volt olyan partnerem, aki ennyire rám koncentrált volna – folytatja Lívia. Ezt a szexuális élményt mindenkinek meg kéne tapasztalnia. Természetesen számomra is fontos, hogy Arnold élvezze a szexet, de mindig azt mondja, hogy neki már az is élvezet, hogy látja az én gyönyörömet.”

Klári és Viktor

„Napi egy szex nem szex – nevet Viktor. Mi állandóan csinálnánk, ha lehetne. Még a kapcsolatunk elején tartunk, így ez nem is meglepő talán. Imádjuk egymást, és semmi sem fontosabb most annál, hogy megismerjük egymást mindenhogy.” „Számomra a szex mindig központi kérdés volt egy kapcsolatban – mondja Klári. Viktorral már egészen az elejétől nagyon együtt voltunk. Ő volt az első kapcsolatom, akivel az első randi után lefeküdtem. Soha nem csináltam ezelőtt ilyet, de Viktornál tudtam, hogy ez az egész valahogy igazi. Semmit sem szégyellünk egymás előtt, és ez a kezdetektől így van. Soha nincs olyan, hogy ne akarnám a szexet, nem érzek fáradtságot, mindig kívánom.”

A szexnek nemcsak az örömszerzés a pozitív hozadéka, hanem rengeteg egészségügyi haszna is van, ráadásul még kalóriát is éget. Szeretkezz boldogan, élj meg minden pillanatot.

 

Ligeti Anna